Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 52 in /home/arjftzul/domains/artincoffee.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985 تولیدکننده قهوه باکیفیت عمده و اصل - قهوه آرتین

تولیدکننده قهوه باکیفیت عمده و اصل

محصول شرکت‌ها و کشورهای تولیدکننده قهوه را به صورت عمده با قیمت ارزان و از طریق نمایندگی پخش آنلاین به دست خریداران می‌رسانیم.

یک محصول مرغوب قهوه البته تحت شرایط استاندارد تولید می‌شود. در این فروشگاه مرغوب‌ترین انواع دانه به فروش می‌رسد.

تولیدکننده قهوه

تولیدکننده قهوه مرغوب و ارزان‌قیمت

کشت و تولید قهوه خوب شرایطی دارد.

یک تولیدکننده قهوه باکیفیت تحت استانداردهای خاصی عمل می‌کند:

  • کنترل شرایط پیش از کشت از نظر خاک
  • کنترل مراحل فرآوری از برداشت گرفته تا تمیزکاری دانه‌های جمع‌آوری‌شده
  • انبارداری و بسته‌بندی

یک نمایندگی مطمئن جزییات محصول قهوه را در اختیار خریداران می‌گذارد. شما با خرید از مرکز پخش آنلاین، محصولات اصل تولیدکننده قهوه را دریافت خواهید نمود.

در ادامه شرایط مساعد هر کدام از استانداردها را توضیح خواهیم داد.

تولیدکننده قهوه

شرایط تولید قهوه باکیفیت قبل از کشت

وضعیت مزارع باید به گونه‌ای باشد که هم در معرض تابش آفتاب باشند. همچنین رطوبتی هم باشند.

ارتفاع مزارع قهوه بین 700 تا 1500 متر از ارتفاع دریا است. معمولا مزارعی که مجاور مناطق کوهستانی‌اند، قهوه با طعم شیرین‌تر تولید می‌کنند.

همچنین قرار داشتن مزارع قهوه در زمینهای حاصلخیز از خاک‌های آتشفشانی به کیفیت محصول این مزارع کمک خواهد کرد.

تولیدکننده قهوه

انواع روش فرآوری قهوه

میوه قهوه را پس از رسیدن از درخت جدا می‌کنند. سپس میوه‌های جمع‌آوری‌شده را فرآوری می‌کنند. برای اینکه دانه‌های قهوه درون میوه را از آن جدا سازند.

میوه قهوه را به دو روش عمده فرآوری می‌نمایند:

  • روش طبیعی (خشک)
  • روش شسته (خیس)

هر کدام از مراحل تاثیرات متفاوتی بر کیفیت طعمی قهوه به جا می‌گذارد.

در روش طبیعی اسیدیتی قهوه بالاتر از آب در خواهد آمد. در عوض طعم آن سنگین‌تر خواهد بود.

در روش طبیعی میوه‌های قهوه را در معرض تابش آفتاب پهن می‌کنند. سپس پوسته‌های میوه را که خشک شده‌اند کنده و دانه‌ی آن را جدا می‌نمایند.

در روش شسته یا خیس، میوه‌های قهوه را ابتدا در مخزن آب نگهداری می‌کنند. بعد از گذشت 48 تا 72 ساعت، میوه‌ها را که خوب خیس خورده‌اند، از صمغ به جای مانده بر روی پوسته‌ی آن می‌پالایند.

اینک میوه قهوه آماده‌ی خشک شدن و جدا ساختن دانه قهوه است.

تولیدکننده قهوه

خصوصیات کیفیت دانه قهوه

محصول یک تولیدکننده قهوه را بر حسب چند پارامتر ارزیابی می‌کنند.

  • طعم قهوه
    انواع دانه قهوه بسته به محل کشت، ترکیبهای طعمی متفاوتی دارند. انواع طعم‌های شکلاتی، آجیلی، کاکائویی، خاکی، گلی، میوه‌ای و شرابی از قهوه‌های مختلف قابل تشخیص است.
  • بادی
    بادی قهوه، خصوصیات فیزیکی آن را توصیف می‌کند. مثلا از حیث سنگینی طعم یا خوشمزگی و دلپذیر بودن آن.
  • اسیدیتی قهوه
    اسیدیتی قهوه ربطی به ترشی یا خصلت اسیدی قهوه ندارد. بلکه اسیدیتی یک ویژگی طعمی است. اسیدیتی قهوه بیشتر به معنی خوشمزگی است. یعنی قهوه چه نوع ته‌مزه‌ای دارد.

تولیدکننده قهوه

فروش اینترنتی انواع قهوه درجه‌یک

نمایندگی آنلاین قهوه، دانه قهوه را به صورت عمده طبق سفارش خریداران آماده و در مقصد تحویل خواهد داد.

همچنین کادر فروش آمادگی دارند هر گونه اطلاعات تخصصی را به خریداران منتقل نمایند. در ضمن با خرید آنلاین در هزینه‌های رفت و آمد صرفه‌جویی خواهید کرد.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما