انواع قهوه خوب با قیمت ارزان و کیفیت منحصر به فرد در نمایندگی فروش عمده قهوه بدون هیچگونه محدودیتی در سراسر کشور به فروش میرسد.
خریداران عمده در سراسر کشور میتوانند محصولات موردنیازشان را سفارش دهند.
ویژگیهای قهوه خوب
قهوه خوب در دو نوع خام و رُستشده به فروش میرسد.
قهوه خوب باید سبز روشن به نظر برسد.
همچنین باید از قهوه خوب رایحهی تازگی قابل استشمام باشد.
جنس قهوه خوب خام نباید خیلی نرم به نظر برسد. چون نرمی جنس قهوه خام به معنی ناقص بودن فرآیند فرآوری آن است.
از طرفی قهوه خوب خام نباید شکننده هم باشد.
قهوه خوب رُستشده باید بوی واقعی قهوه بدهد.
بوی سوختگی قهوه نشانهی حرارتدهی بیش از حد آن است.
انواع قهوه خوب که در این نمایندگی پخش به فروش میرسند تحت بهترین شرایط نگهداری میشوند.
فروش عمده انواع دانه قهوه خوب
در مرکز نمایندگی پخش عمده، انواع قهوه تولیدشده از کشورهای مختلف جهان عرضه میشود.
انواع دانه قهوه خوب طعم اصیل مخصوص همان منطقه را دارند.
در ضمن فروش عمده با قیمت ارزانتر از کف بازار صورت میگیرد.
با توجه به پخش مستقیم قهوه، همه محصولات به صورت تازه و باکیفیت در اختیار خریداران قرار میگیرند.
قهوه مرغوب آمریکای جنوبی
قهوه با کیفیت این منطقه طعمهای ترکیبی آجیلی، شکلاتی و کاکائویی دارد.
چون قهوه آمریکای جنوبی در خاکهای حاصلخیز آتشفشانی کشت شده طعم فوقالعادهای از خود نشان میدهد.
قهوه درجهیک کشورهای آمریکای جنوبی برای پایه اسپرسو بسیار مطلوب ارزیابی میشوند.
بادی این نوع قهوه سبک تا متوسط است. قهوه کشورهای آمریکای جنوبی حس دهانی دلپذیری دارند.
قهوه برزیل، قهوه کلمبیا، قهوه گواتمالا، قهوه هندوراس و قهوه کاستاریکا از انواع قهوه خوب آمریکای جنوبیاند.
قهوه منحصر به فرد کشورهای آفریقایی
کشورهای آفریقایی نزدیک به خط استوا نیز از تولیدکنندگان قهوه مرغوب و درجهیک به حساب میآیند.
طعم قهوه کنیا، قهوه اوگاندا، قهوه اتیوپی و قهوه تانزانیا میوهای و شیرین است.
با این حال اسیدیتی بالاتری نسبت به قهوههای آمریکای جنوبی دارند.
قهوه درجهیک آسیا
در کشورهای آسیایی نیز انواع قهوه خوب به کشت میرسد.
در آسیا طعم قهوهها اغلب خاکیمانند است. همچنین رایحههای ادویهای و تند دارند.
قهوه جاوا عربیکا، قهوه عربیکا چین، قهوه روبوستا ویتنام، قهوه میسور هند، قهوه سوماترا اندونزی و قهوه مانسون مالابار هند از انواع درجه یک قهوه آسیاییاند.
انواع قهوه خوب
قهوه خوب را باید از دو لحاظ ارزیابی کرد:
- رنگ و جنس قهوه
- اندازه درشتی قهوه
رنگ قهوه نباید کدر و مات باشد. سبز روشن بهترین رنگ قهوه خوب است.
در صورتی که قهوه رُست شده باشد، نباید بوی سوختگی بدهد.
جنس قهوه نیز باید صاف و یکدست باشد. آثار شکستگی و آفت نباید روی آن دیده شود.
به میزانی که درشتی قهوه بیشتر باشد، کیفیت آن بالاتر خواهد بود.
دانه قهوه نباید زیادی ریز و شکننده باشد.
فروشنده عمده قهوه، همه محصولات را با رعایت استانداردها و با قیمتی ارزانتر به فروش میرساند.
خریداران عمده میتوانند سفارشهایشان را از سراسر کشور ثبت نمایند.