دانه قهوه جاوه یکی از پر طرفدار ترین دانه های قهوه به شمار می رود. این نوع قهوه در کشور اندونزی که یکی از کشور های قهوه خیز دنیا می باشد کشت می شود و در منطقه ای بنام جزیره جاوه که محل دقیق کشت این دانه قهوه می باشد. این منطقه دارای آب و هوای مناسب و خاک حاصلخیز آتشفشانی است و به همین علت باعث شده تا این قهوه عطر و بوی دلپذیری به خود بگیرد.کافئین قهوه جاوه بسیار بالا است و طعم آن به تلخی می زند. یکی از خصوصیات بارز دانه قهوه جاوه ماندگاری طولانی مدت آن است. بطوریکه اگر این دانه قهوه را 2 و یا حتی 3 سال در انبار نگه داری کنیم خراب نمی شود بلکه به طعم و عطر و بوی آن افزوده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.