شرکت پخش قهوه و کاکائو در ایران، به واسطه فروش مستقیم و اینترنتی محصولات خود، یک فرصت بینظیر برای خرید عمده پودر کاکائو خارجی ارزان قیمت در بازار را فراهم نموده است. به علت کاربری بسیار بالای پودر کاکائو در صنایع غذایی تبدیلی، مرغوب بودن و در عین حال ارزان بودن این فرآوردهی غذایی اهمیت بالایی دارد.
برای خرید عمده پودر کاکائو خارجی درجه یک، با قیمت ارزان و به صورت عمده، می توانید با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیرید.
مرکز فروش عمده پودر کاکائو خارجی
پودر کاکائو با خرد کردن دانههای کاکائو و زدودن چربی یا کره کاکائو ساخته میشود.امروزه کاکائو به دلیل نقش خود در تولید شکلات مشهور است. با این حال، تحقیقات جدید نشان داده است که کاکائو حاوی ترکیبات مهمی است که می تواند برای سلامتی نیز مفید باشد.
شرکت ما با رعایت استانداردهای بهداشتی و اخذ مجوزهای لازم در این زمینه ، فرآوردهای مرغوب، ارزان و با کیفیت را در اختیار مشتریان خود در سراسر ایران قرار می دهد.
خرید عمده انواع پودر کاکائو خارجی
پودر کاکائو نوعی پودر تلخ است که با آسیاب کردن بذرهای میوهی یک درخت گرمسیری همیشه سبز به نام کاکائو یا همان درخت کاکائو تولید میشود.
این دانه ها ابتدا تخمیر می شوند ، سپس خشک شده و بو داده میشوند. بعد از روست شدن، پوسته هایشان برداشته شده و سپس برای استخراج چربی آنها که به کره کاکائو معروف است ، فرآوری میشوند. مواد جامد باقیمانده در نهایت تحت عنوان آنچه که پودر کاکائو خوانده می شوند به فروش میرسند.
عرضه پودر کاکائو هلندی
پودر کاکائو فرآوری شده در هلند (که گاهی اوقات به آن “قلیایی” یا “سبک اروپایی” نیز گفته می شود) با محلول کربنات پتاسیم شسته می شود که اسیدیته کاکائو را تا pH:7خنثی میکند.
کاکائو فرآوری شده هلندی دارای رایحه ای نرم و ملایم است که اغلب با نوت های چوبی همراه است. همچنین پودرهای کاکائو “سیاه” هلندی نیز وجود دارند که سطح قلیایی پودر کاکائو در آن ها به 8 میرسد.
کافه داران، صاحبان صنایع شیرینی و شکلات و فروشگاه های زنجیره ای می توانند بهترین پودر کاکائو خارجی را به صورت عمده و با قیمت ارزان از نمایندگی های ما در سراسر کشور دریافت نمایند.
پخش پودر کاکائو فرانسوی
فرانسه یکی از بازارهای اصلی شکلاتهای ویژه در اروپا است. ترجیح فرانسوی ها شکلاتهای تیره تر می باشد. مصرف کنندگان فرانسوی همچنین از مواد اولیه و کاکائو باکیفیت حمایت می کنند که نشان دهنده خوراک شناسی سنتی آن هاست.
فرانسه بعد از هلند و آلمان سومین آسیاب کننده بزرگ کاکائو در اروپا است. دانههای کاکائو درجه یک (فله) برای تولید انبوه از درختان فوراسترو گرفته می شوند.بیش از 90 درصد دانه های کاکائو از کشورهای غنا و ساحل عاج به فرانسه وارد میشوند.
برای خرید عمده پودر کاکائو فرانسوی و دیگر انواع پودر کاکائو خارجی مرغوب و درجه یک می توانید با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیرید.
فروش پودر کاکائو اندونزی به صورت عمده
دانه کاکائو یکی از مهمترین محصولات صادراتی کشاورزی اندونزی است. این کشور در حال حاضر حدود 1.5 میلیون هکتار مزارع کاکائو دارد. اکثر صادرات کاکائو اندونزی به جای کاکائو فرآوری شده ، شامل دانه های خام کاکائو می باشد. مهمترین مقصد برای دانه های کاکائو اندونزی کشورهای مالزی، ایالات متحده آمریکا و سنگاپور هستند.
با این حال شرکت ها و کمپانی های چند ملیتی بزرگی در اندونزی فعال هستند و پودر کاکائو با کیفیت و مرغوبی را تولید می کنند.
فروش پودر کاکائو مالزی
شرایط اقلیمی مناسب، بارش کافی و دمای گرم و حاره ای سبب شده مالزی نیز یکی از کشورهای تولید کننده ی کاکائو به شمار آید. از سوی دیگر موقعیت استراتژیک و قرارگیری در مجاورت اندونزی سبب شده مالزی میزان زیادی نیز از اندونزی وارد نماید.
در حقیقت مالزی علاوه بر کشت و تولید کاکائو خام مقدار زیادی کاکائو نیز از اندونزی وارد و فرآوری می نماید.
هم اکنون کمپانی ها و برندهای برجسته ای در مالزی در حال فعالیت هستند. کاکائو تولید شده در مالزی از لحاظ رنگ و میزان چربی از متفاوت می باشد.
روش تهیه پودر کاکائو
دانه های خام کاکائو درون یک محیط چسبناک و درون غلاف میوه قرار گرفته اند و هیچ شباهتی به مزهی شکلات ندارند. بنابراین لازم است طی چندین مرحله،که به ترتیب زیر نوشته شده، دانه های خام کاکائو فرآوری و آماده شوند.
- تخمیر
- خشک کردن
- روست یا برشته سازی
- خرد کردن
- ساییدن یا سنباده کردن
برای تهیه پودر کاکائو مایع یا مشروب شکلات با فشار درون یک دستگاه پرس غول پیکر پاشیده می شود تا تقریبا نیمی از چربی کاکائو زدوده و خارج گردد.
شرکت ما به عنوان نمایندگی پخش و توزیع نوشیدنی های کافئین دار در ایران، برندهای معتبر پودر کاکائو خارجی را به صورت عمده و با قیمت ارزان به دست مشتریان خود در سراسر کشور می رساند.
ویژگی های پودر کاکائو مرغوب
پودر کاکائو طبیعی دارای رنگ قهوه ای روشن است و اسیدیتی آن از 5.3 تا 5.8 متغیراست. پودر کاکائو فرآوری شده (قلیایی شده) از رنگ تیره تری برخوردار است ، از قرمز مایل به قهوه ای تا تقریباً سیاه متغیر هستند و از اسیدیتی کمتری برخوردار هستند. فرآیند فرآوری تلخی پودر کاکائو را کاهش می دهد و میزان حلالیت آن را افزایش می دهد.
پودر کاکائو حاوی چندین ماده معدنی از جمله کلسیم، مس، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی است. تمامی این مواد در پودر کاکائو نسبت به کره کاکائو یا مایعات شکلاتی در سطح بالاتری قرار دارند.
برای خرید پودر کاکائو خارجی به صورت عمده و با قیمت ارزان میتوانید بصورت آنلاین و از طریق وبسایت شرکت اقدام نمایید.جهت خرید می توانید با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیرید تا شما را راهنمایی نمایند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.