پخش قهوه پرو با ارزانترین قیمت از طریق نمایندگی فروش عمده این محصول در ایران انجام میشود. قهوه پرو نمونه اعلای قهوه آمریکای جنوبی است.
خرید قهوه پرو میتواند جایگزینی بسیار ایدهآل برای قهوه کلمبیا یا برزیل به حساب آید.
تولید قهوه در پرو
مناطق اصلی کشت قهوه پرو در مجاورت رشتهکوههای آند قرار گرفتهاند.
سه منطقهی عمده کشت قهوه پرو عبارتاند از:
- چانچامایو
- آمازون
- سن مارتین
همچنین منطقهی سنت اینگناسیو (St. Ignacio) واقع در مرکز پرو نیز از مناطق تحت کشت قهوه است. این منطقه در مجاورت مرز اکوادور قرار دارد. به همین دلیل قهوه تولیدی آنجا خصوصیاتی مشابه قهوه اکوادور نیز دارد.
قهوه پرو از نوع عربیکا بسیار مرغوب به شمار میرود.
تولید عمده قهوه پرو
70 درصد قهوه عربیکا پرو از گونه تیپیکا، 20 درصد از گونه کاتیمور و 10 درصد باقیمانده از سایر گونهها به کشت میرسد.
75 درصد قهوه پرو در ارتفاع بین 1000 تا 1500 متر از سطح دریا کاشته میشود. به دلیل قرار گرفتن مزارع قهوه در ارتفاع بالا، محصول قهوه این کشور طعمی متعادل و ملایم دارد.
قهوه پرو تحت سایه رشد میکند. اکثر محصول قهوه در کشور پرو در مزارع کوچک به کشت میرسد. به همین دلیل همواره نظارت دائم و مستقیم کشاورزان بر کیفیت درختان قهوه اعمال میشود.
لازم به ذکر است کشور پرو پنجمین تولیدکننده بزرگ قهوه در جهان است. به همین دلیل پخش قهوه پرو در بازار جهان بسیار گسترده است.
پخش قهوه پرو بیشتر در خارج از کشور پرو صورت میگیرد. ایالات متحده، آلمان، ایتالیا،کلمبیا، برزیل، گواتمالا و فرانسه بزرگترین خریداران قهوه پرو هستند. تنها 10 درصد از محصول قهوه پرو در این کشور مصرف میشود.
قهوه ارگانیک پرو
با اعمال نظارتهایی از سوی دولت پرو بخشی از محصولات قهوه در این کشور به صورت ارگانیک تولید میشوند.
قهوه ارگانیک پرو بسیار پرطرفدار است. به دلیل طعم فوقالعاده این قهوه، قیمتگذاری آن بسیار رقابتی است.
میان قهوه ارگانیک پرو با سایر قهوههای معمولی ارگانیک تفاوت چشمگیری وجود دارد.
خصوصیات قهوه پرو
مزارع قهوه پرو در مناطق مرتفع کوهستانی قرار دارند. بنابراین رشد قهوه پرو مقداری زمان میبرد.
در اثر طولانی شدن رشد قهوه، تغذیه آن غنیتر خواهد بود. پس کیفیت طعمی آن نیز افزایش مییابد.
قهوه پرو طعمی بسته به مناطق کشت طعمهای متفاوتی دارد.
قهوه پرو در منطقه چانچامایو طعمی آجیلی دارد. این طعم مشابه قهوههای کلمبیا و برزیل است.
در منطقه آمازون نیز طعم قهوه پرو مشابه قهوه گواتمالا است. اسیدیتی قهوه این منطقه بالاتر است.
در کل قهوه پرو از نظر طعمی در ردیف قهوههای آمریکای لاتین است.
پخش قهوه پرو
بخش زیادی از قهوه پرو به کشورهای همسایه صادر میشود. بنابراین امری رایج است که قهوه پرو با عناوین قهوههای کلمبیا و اکوادور به فروش برسد.
با این حال قهوه پرو به صورت فله و به صورت برند قابل فروش است.
قهوه پرو از نوع مرغوب عربیکا به حساب میآید. میتوان قهوه پرو را در بسیاری مواقع به عنوان جایگزین قهوههای گواتمالا و کلمبیا هم به کار برد.
خرید قهوه پرو برای درست کردن اسپرسو بسیار مناسب است. طعم متعادل این قهوه در اسپرسو بسیار بارز خواهد بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.