همانگونه که می دانید در سراسر دنیا انواع مختلف قهوه توسط تولیدکنندگان کشت و تولید می شود که هر کدام مشتریان خاص به خود دارد.قهوه با توجه به شرایط آب و هوایی و خاکی که در آن کشت می شود طعم های متفاوتی دارد که مشتریان آن نیز با توجه به تعدد طعم و عطر و بو متعددند.یکی از انواع قهوه که از قدیمی ترین نمونه های قهوه نیز به شمار میرود قهوه جاوه است.قهوه جاوه کافیین بالا اما تلخی متوسطی دارد و میتوان آنرا با قهوه های دیگر ترکیب کرد.یکی دیگر از ویژگی های قهوه جاوه ترشی کم آن است
یکی از ویژگی های خاص این نوع قهوه دراین است که اگر قهوه جاوه به مدت 2 و یا حتی 3 سال در انبار نگه داری شود به هیچ گونه خراب نمی شود بلکه با اینکار باعث افزایش طعم ویژه ی آن می گردد.
منبع:قهوه سیراف
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.