کشور اندونزی یکی از مناطق قهوه خیز در دنیا محسوب می شود. دانه قهوه این منطقه به دلیل آب و هوا و خاک حاصلخیز آن طعم و بوی خاصی دارد و این علل باعث شده تا مشتریان زیادی در سراسر دنیا این نوع دانه قهوه را بپسندند. یکی از مناطق زیر کشت قهوه که در کشور اندونزی قرار دارد، منطقه جاوه است. این منطقه به خاطر خاک حاصلخیزش نقش بسیار مهمی در کشت قهوه کشور اندونزی ایفا میکند. دانه ی قهوه جاوه به صورت مستقیم از این منطقه به کشور های دیگر صادر میشود.
قهوه جاوه رایحه سبک و سیال با طعم وانیلی دارد. این خصوصیات باعث شده تا با سایر قهوه های مناطق دیگر فرق داشته باشد و مشتریان زیادی را به سمت خود، جلب کند. این خصوصیات به دلیل نوع فرآوری و مدل های خشک کردن در زمین های کشت به وجود آمده اند.
شما مصرفکنندگان و خریداران قهوه در ایران میتوانید جهت تهیه دانه قهوه جاوه از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.
منبع:سیراف کافی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.