در کشور اندونزی کشت و زراعت قهوه از قرن ۱۸ میلادی آغاز شد. عرض و طول جغرافیایی و ارتفاع کشور اندونزی از سطح دریا شرایط اقلیمی مناسبی را برای برای کشت قهوه فراهم کرده است. این منطقه در سال ۲۰۰۷، چهار و صد و بیست هزار تن قهوه تولید کرد که از آن مقدار ۲۷۱ هزار تن به کشور های مختلف صادر شد. لازم به ذکر است که سرانه مصرف قهوه در کشور اندونزی ۵۰۰ گرم در سال است که این رقم بالاترین میزان مصرف نوشیدنی در کشوری به جمعیت ۲۳۰ میلیون نفر به شمار میرود. قهوه تولید شده در این کشور ۲۵ درصد از نوع عربیکا و ۷۵ از نوع روبوستا است. قهوه منطقه اندونزی با اسیدیته ی پایین گزینه مناسبی است برای ترکیب با قهوه های اسیدیتهی بالاتر همچون منطقه های آمریکای مرکزی و شرق آفریقا.
هم اکنون مرکز فروش قهوه ی ما در استان بوشهر این امکان را فراهم آورده تا شما خریداران و مصرفکنندگان گرامی بتوانید به صورت آنلاین دانه ی قهوه ی اندونزی را سفارش و تهیه کنید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا با کانالهای ارتباطی زیر تماس حاصل فرمایید.
منبع:سیراف قهوه