کشور ویتنام در کشت دانه قهوه دست کمی از کشورهای فعال در این حوزه نظیر برزیل ندارد. این منطقه به دلیل برخورداری از خاک آتشفشانی و حاصلخیز برای کشت قهوه مناسب است. حدود 45 درصد از محصول قهوهی این کشور در خاک ایالات داک لاک کشت می شود. حدود 40 درصد دیگر از قهوه کشور ویتنام در دو ایالات لام دونگ و جیا لای هم به تولید میرسد.
در اویل دههی 2000 میلادی 98 درصد قهوهی ویتنام از نوع روبوستا بود. اما این کشور طی سالهای بعد توانست با تلاش قهوه عربیکا را نیز در مزارع بخش شمالی کشت و برداشت کند.
کشاورزان ویتنامی نقش مهمی در میزان تولید ناخالص داخلی کشور ایفاء میکنند. آنان درفصل برداشت محصولات را در کیسه ها بستهبندی و با تراکتور حمل میکنند. بعضی از کشاورزان دانه های قهوه را در کنار جادههای روستایی و یا در حاشیهی مزارع در معرض تابش نور آفتاب قرار میدهند تا نور آفتاب رطوبت قهوهی خام را خشک و آمادهی مصرف سازد..
هم اکنون مفتخریم به اطلاع مصرفکنندگان و خریداران گرامی برسانیم که تهیه و خرید این محصول به صورت عمده از طریق این سایت امکانپذیر است. جهت اطلاع از نحوهی ثبت سفارش میتوانید با مدیر سایت تماس حاصل بفرمایید.
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.