Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 45 in /home/arjftzul/domains/artincoffee.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985 فروش قهوه سوماترا اندونزی در ایران - قهوه آرتین

فروش قهوه سوماترا اندونزی در ایران

فروش قهوه سوماترا اندونزی در بازار ایران با ارزانترین قیمت و به صورت عمده برای خریداران در سراسر کشور از طریق این شرکت پخش انجام می‌شود.

قهوه سوماترا شامل انواع قهوه عربیکا و قهوه روبوستا توسط این شرکت عرضه می‌شود.

این شرکت محصول قهوه سوماترا را به صورت مستقیم به فروش می‌رساند.

فروش قهوه سوماترا

فروش قهوه سوماترا اندونزی

سوماترا به دلیل تولید یکی از دلپذیرترین انواع قهوه جهان در صنعت قهوه نامی بسیار شناخته‌شده است.

قهوه سوماترا به ویژه برای کسانی که به اسیدیتی بالای قهوه حساسیت دارند، مناسب است.

قهوه سوماترا به صورت فله و در حجم بالا از طریق شرکت عرضه می‌شود.

این محصول به صورت مستقیم به فروش می‌رسد.

به همین دلیل قیمت آن برای خریداران عمده بسیار ارزانتر تمام می‌شود.

در ضمن همه سفارشهای عمده را برای خریداران در سراسر کشور ارسال می‌کنیم.

فروش قهوه سوماترا

عرضه انواع قهوه سوماترا

یکی از مطبوع‌ترین انواع قهوه سوماترا، قهوه سوماترا ماندلینگ است.

این قهوه در بخشهای غربی جزیره سوماترا رشد می‌کند.

قهوه ماندلینگ طعمی تند و شیرین شبیه شکلات دارد.

البته از سه منطقه اصلی کشت قهوه در جزیره سوماترا می‌توان نام برد:

  • لینتونگ
  • آکه 
  • گایو

فروش قهوه سوماترا

ویژگی‌های قهوه سوماترا

قهوه سوماترا اسیدیتی پایین، بادی کامل و طعمی خاکی‌مانند دارد.

البته رایحه‌ی ادویه‌ای و طعم خاکی‌تر قهوه سوماترا، آن را از قهوه جاوه عربیکا متمایز ساخته است.

قهوه لینتونگ در میان انواع قهوه‌های جزیره سوماترا به داشتن بادی متوسط و ته‌مزه‌ی ادویه‌ای شهره است.

قهوه سوماترا ماندلینگ نیز به دلیل خاصیت انرژی‌بخشی آن بسیار مورد توجه خریداران عمده است.

در کل فروش قهوه سوماترا به دلیل حجم تولید بالا، قیمت ارزان و کیفیت عالی آن به خریداران توصیه می‌شود.

فروش قهوه سوماترا

فرآوری قهوه سوماترا

کشاورزان سوماترایی محصول قهوه را به دو روش طبیعی و شسته فرآوری می‌کنند.

در فرآوری طبیعی اسیدیتی قهوه بیشتر است.

فرآوری به روش شسته نیز طعم نهایی آن را ملایم‌تر می‌سازد.

همچنین بخشی از محصول قهوه سوماترا به روش مانسونینگ فرآوری می‌شود.

در این روش محصول قهوه را به مدت چندین سال در معرض وزش بادها و بارشهای موسمی قرار می‌دهند.

به این ترتیب که کشاورزان تنها در طول شب اقدام به جمع‌آوری و نگهداری قهوه در انبار می‌نمایند.

آنان محصول قهوه را در طول روز از نو در معرض بادهای موسمی و بارانها قرار می‌دهند.

در انتها قهوه خام از سبز به قهوه‌ای روشن تغییر رنگ می‌دهد.

چنین فرایندی سبب ملایم‌ترشدن طعم قهوه خواهد شد.

فرآوری عالی قهوه است که طعم واقعی قهوه را آشکار می‌سازد.

در مورد قهوه سوماترا نیز این مورد صادق است.

یکی از دلایل کیفیت منحصر به فرد قهوه سوماترا اتفاقا فرآیند فرآوری آن است.

به همین دلیل فروش قهوه سوماترا همیشه پرمشتری است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما