قهوه غلیظ در واقع به قهوهای گفته میشود که از نظر طعمی سنگین و قوی به نظر برسد. همچنین این قهوه به خاطر تراوش ترکیبات چربی قهوه طعمی کاکائویی پیدا کرده است.
قهوه غلیظ برای انواع قهوه ترک و قهوه اسپرسو بسیار ایدهآل است.
قهوه غلیظ
این نوع قهوه در واقع هنگام درست کردن خاصیت و کیفیت آن آشکار میشود.
بسیاری از افراد علاقمند به نوشیدن قهوه غلیظ هستند.
سنگینی طعم این قهوه به دلیل اسیدیتی و بادی کامل آن است.
اسیدیتی بالای قهوه باعث ایجاد یک مقدار ترشمزگی لذیذ در نوشیدنی قهوه میشود.
بعضی از انواع قهوه عربیکا و قهوه روبوستا نظیر قهوه چری هند، قهوه برزیل، قهوه کنیا، قهوه جاوه و قهوه ویتنام چنین خاصیتی دارند.
فروش عمده این نوع قهوه به دلیل مصرف روزافزون آن با قیمت ارزان و رقابتی از طریق شرکت پخش مستقیم قهوه صورت میگیرد.
فروش عمده قهوه غلیظ درجهیک
در مرکز پخش عمده قهوه انواع این محصول عرضه میشود.
خریداران میتوانند انواع دانه قهوه و همچنین قهوه آسیابشده را سفارش بدهند.
همه سفارشهای عمده در مقصد تحویل داده خواهد شد.
فروش عمده قهوه با قیمت ارزانتر از بازار تمام میشود.
در ضمن با خرید از هر نقطهی ایران، در بسیاری از هزینهها از جمله هزینه حمل و نقل صرفهجویی میشود.
همه محصولات قهوه از انواع مرغوب و درجهیک به صورت مستقیم تهیه شدهاند.
انواع قهوه درجهیک
قهوه به طور کلی شامل دو دسته قهوه عربیکا و قهوه روبوستا است.
قهوه عربیکا از نظر طعمی شیرینتر از قهوه روبوستا به نظر میرسد.
به این دلیل که قهوه عربیکا کافئین کمتری دارد.
در عوض قهوه روبوستا اسیدیتی بالاتری دارد. همچنین طعم این قهوه تلختر است.
در بسیاری از ترکیبهای قهوه از قهوه روبوستا به عنوان یک تقویتکننده و مکمل استفاده میکنند.
امروزه در کشورهای مختلفی قهوه به کشت میرسد.
فروش عمده انواع قهوه
همانگونه که گفتیم قهوه غلیظ برای انواع روشهای درست کردن قهوه نظیر قهوه ترک و قهوه اسپرسو ایدهآل است.
البته لازم است ذکر شود که اندازه آسیاب و نوع رُست نیز در کیفیت آن موثر است.
رُست دارک باعث میشود ترکیبات چربی درون دانه قهوه خارج شود. به همین دلیل پوسته آن روغنی به نظر میرسد.
به علاوه گفتیم که محصول قهوه در مناطق مختلف جهان به کشت میرسد:
- آمریکای جنوبی: قهوه برزیل، قهوه کلمبیا، قهوه کاستاریکا، قهوه مکزیک، قهوه کلمبیا، قهوه پرو، قهوه گواتمالا و قهوه هندوراس
- آفریقا: قهوه کنیا، قهوه اتیوپی، قهوه تانزانیا، قهوه اوگاندا، قهوه نیجریه و قهوه غنا
- جنوب شرقی آسیا: قهوه چین، قهوه هند، قهوه ویتنام، قهوه اندونزی، قهوه مالزی، قهوه فیلیپین و قهوه کامبوج
قهوه کشورهای آمریکای جنوبی با طعمهای ترکیبی آجیلی، شکلاتی، کاکائویی و کاراملی قابل شناسایی هستند. در کشورهای آمریکای جنوبی انواع قهوه عربیکا و قهوه روبوستا به کشت میرسد.
قهوه کشورهای آفریقا را با طعمهای تند میوهای مشابه طعم مرکبات و طعمهای شرابیمانند میشناسند. اسیدیتی این نوع قهوهها بالاتر است.
قهوه کشورهای آسیایی را اغلب با رایحهی ادویهای تشخیص میدهند. این نوع قهوهها طعمی خاکیمانند دارند.
هر کدام از این انواع قهوه هم به صورت سینگل اوریجین و هم به صورت ترکیبی به فروش میرسند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.