فروش دانه قهوه
خانه / قهوه / پخش عمده قهوه ویتنام دارک با کیفیت رست مرغوب

پخش عمده قهوه ویتنام دارک با کیفیت رست مرغوب

پخش عمده قهوه ویتنام دارک با کیفیت رست مرغوب و قیمت ارزان، توسط نمایندگی‌های شرکت پخش قهوه در سراسر کشور صورت می‌پذیرد. قهوه ویتنام دارک به عنوان پایه در تولید قهوه های فوری نقش بسزایی دارد. از سوی دیگر یک متعادل کننده بسیار با کیفیت در ترکیب با انواع عربیکا به شمار می رود. از این رو قهوه ویتنام در سراسر جهان مشتریان بسیاری دارد.

ویتنام بزرگترین تولید کننده قهوه روبوستا در جهان به شمار می آید. ویتنام در کنار برزیل و کلمبیا یکی از سه غول بزرگ تولید قهوه در جهان محسوب می گردد.

شرایط آب و هوایی مناسب، بارش کافی و خاک حاصلخیز، در کنار مزارع توسعه یافته ای که جدیدترین تکنولوژی های کشت و برداشت قهوه را به کار گرفته اند سبب شده ویتنام پس از برزیل بیشترین میزان قهوه را در جهان تولید کند.

ایالات متحده، اروپا، کره جنوبی و ژاپن از برجسته ترین و بزرگترین واردکنندگان قهوه ویتنام به شمار می آیند. عمده ترین دانه قهوه ویتنام از نوع روبوستا می باشد.

دانه های قهوه در این کشور در تمامی سطوح لایت، مدیوم و دارک رست می شوند. قهوه ویتنام دارک از جمله قهوه های شناحته شده در ویتنام به شمار می آید که سهم بسزایی از صادرات قهوه را در این کشور به خود اختصاص داده است.

قهوه ویتنام دارک برای تولید انواع قهوه فوری یا ترکیب با دانه های عربیکا گزینه ی بسیار مناسبی به شمار می آید. ویتنامی ها بالاترین درجه رست قهوه را به کار می گیرند. به شکلی که قهوه ویتنام با رست دارک بسیار قدرتمند، با عطری پیچیده و گیراست.

قهوه امروزه به بخشی از فرهنگ غذایی در ویتنام تبدیل شده است و قهوه در ویتنام به شیوه ی خاصی دم می شود که حاصل آن یک نوشیدنی کافئین دار غلیظ و قدرتمند است.

قهوه ویتنام دارک

خصوصیات قهوه ویتنام

در ویتنام هر دو دانه قهوه عربیکا و روبوستا تولید می شود. کم تر از ده درصد تولید قهوه در این کشور به دانه عربیکا اختصاص دارد. به شکلی که بسیاری گمان می کنند ویتنام تنها دانه های روبوستا را تولید می کند. اما دانه های عربیکا ویتنام دارای کیفیت طعمی و عطری ویژه ای هستند و از انواع عربیکا مرغوب به شمار می آیند.

اگرچه مقدار عربیکا تولید شده در ویتنام به اندازه روبوستا نیست ، اما در صنعت قهوه ویتنام بطور کلی نقش خاصی دارد. عمده‌ترین دانه های قهوه در ویتنام از نوع روبوستا می باشد. دانه های قهوه روبوستا تلخ تر هستند، اسیدیته کمتر، کافئین بیشتر و آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به قهوه عربیکا دارند.

اما آنچه که قهوه ویتنام را به یک نوشیدنی ویژه در این کشور تبدیل کرده است نحوه ی دم کردن دانه های قهوه است. برای تولید این نوشیدنی کافئین دار ویژه عموما از قهوه ویتنام دارک استفاده می کنند.

آن ها برای این کار دستگاه قهوه ساز ویژه ای دارند که ساختار بسیار ساده‌ای دارد و به کمک آن قهوه ای تحت عنوان قهوه چکه ای را حاضر می سازند. همان طور که از نام آن پیداست این قهوه غلیظ و قدرتمند است. ساختار دستگاه قهوه ساز ویتنامی بسیار ساده است و از یک فنجان، یک فیلتر قطره ای و یک کلاه درپوش ساخته شده است.

دانه های درشت به درون یک فیلتر قطره ای به نام فین که در بالای فنجان قرار دارد وارد می شوند. دانه ها بروی یک درپوش نازک قرار می گیرند، آب داغ به آن‌ها اضافه می شود، و سپس آب به آرامی داخل فنجان وارد می شود. قهوه حاصل غلیظ و قدرتمند است و ویتنامی ها عادت دارند این قهوه را همراه با شیر میل کنند تا یک تعادل کامل در نوشیدنی آن ها برقرار گردد.

قهوه ویتنام دارک

فروش قهوه ویتنام دارک توسط نمایندگی پخش

فروش قهوه ویتنام دارک توسط نمایندگی پخش قهوه در سراسر ایران و بصورت عمده انجام می شود. عرضه مستقیم و بلاواسطه قهوه ویتنام دارک توسط نمایندگی های شرکت ما سبب شده قیمت تمام شده قهوه مقرون به صرفه و ارزان باشد.

قهوه ویتنام عمدتا از نوع روبوستا می باشد و به طبع ویژگی های عمومی دانه های روبوستا در این دانه ها نیز وجود دارد. میزان کافئین، کلروژنیک اسید و دیگر مواد آنتی اکسیدانی در مقایسه با دانه های عربیکا بیشتر است و در نتیجه تلخ تر نیز هستند.

اما آنچه که کیفیت نهایی دانه های قهوه را مشخص می کند نوع رست دانه هاست. در حقیقت علاوه بر نوع دانه دانه قهوه و ویژگی های ذاتی دانه ها عوامل دیگری نیز در تعیین کیفیت قهوه موثر هستند. شرایط اقلیمی، نوع خاک، نحوه ی برداشت و شیوه ی فرآوری در تعیین عطر و طهم قهوه نقش بسزایی دارند.

اما به جرات می توان گفت مهم ترین مرحله در تعیین کیفیت نهایی دانه های قهوه نوع رست یا برشته کردن دانه هاست. از این رو در حالی که بسیاری از کشورها هیچ گونه قهوه ای کشت نمی کنند به دلیل داشتن شیوه‌های خاص رست، در دنیای قهوه یک عنوان معتبر محسوب می گردند، کشورهایی نظیر فرانسه و ایتالیا.

شیوه های مختلفی برای رست یا تفت دادن دانه قهوه در سراسر جهان مرسوم است. انتخاب نوع رست یا میزان برشته کردن دانه قهوه با توجه به نوع دانه و نیز ذائقه افراد متفاوت است. اما به طور کلی دانه ها در سه سطح لایت، مدیوم و دارک رست می شوند. با توجه به دمای انتخاب شده میزان برشته شدن و تغییر رنگ دانه ها متفاوت خواهد بود.

در رست های لایت یا ملایم دانه ها روشن تر هستند و ویژگی های ذاتی دانه ها بیشتر حفظ می گردد. اما در رست های دارک، دانه ها اسیدیتی کمتری دارند و سطح دانه ها روغنی و براق خواهد بود.

قهوه ویتنام دارک

عرضه کننده بهترین کیفیت رست

همان طور که عنوان شد شیوه ی رست در تعیین کیفیت دانه قهوه نقش حیاتی و اصلی را ایفا می نماید. نوع دانه ها و ذائقه افراد دو فاکتور اصلی برای انتخاب سطح و کیفیت رست می باشد. اروپایی ها رست های تیره را بیشتر ترجیح می دهند در حالی که در ایالات متحده و کانادا رست های مدیوم و لایت طرفداران بسیاری دارد.

دانه های قهوه ویتنام و به ویژه روبوستا ویتنام یک گزینه ی بسیار مناسب برای تولید انواع قهوه های فوری به شمار می آیند. از سوی دیگر از دانه های قهوه ویتنام برای ترکیب های متعادل عربیکا و روبوستا نیز به فراوانی بهره می گیرند. برای این منظور بهترین کیفیت رست دانه قهوه ویتنام، رست دارک می باشد. در رست دارک دانه ها قدرتمند و دارای عطر پیچیده هستند، میزان اسیدیتی پایین تر است و تلخی برجسته ای ظاهر می گردد.

دو کشور فرانسه و ایتالیا از بزرگترین واردکنندگان قهوه ویتنام محسوب می گردند. در هر دو کشور رست دارک طرفداران بسیاری دارد. البته درجه ی رست دارک ایتالیا و فرانسه متفاوت بوده و فرانسوی ها علاقه دارند قهوه را تا حد دودی شدن برشته نمایند.

در نمایندگی های شرکت پخش قهوه،  انواع قهوه ویتنام با بهترین کیفیت رست و به صورت عمده عرضه می‌گردد. بنکداران، کافه داران و مشتریان عمده قهوه ویتنام دارک می توانند بصورت آنلاین و از طریق سایت های اینترنتی شرکت، محصولات مورد نظر خود را خریداری نمایند.

قهوه ویتنام دارک

معرفی انواع رست قهوه

رست قهوه فرآیندی است که در آن دانه های قهوه حرارت داده شده و برشته می گردند. عطر و طعم پیچیده و دلنشینی که از دانه های قهوه به مشام ما می رسد در حقیقت نتیجه رست دانه هاست. بنا به ذائقه افراد میزان حرارتی که به دانه ها داده می شود و درجه ی رستی که حاصل می گردد متفاوت است.

اما به طور کلی سه یا چهار سطح رست شناخته شده تر هستند. هر کدام از این سطوح رست در مناطق و کشورهای مختلف طرفدران خاصی دارند و بیشتر مورد اقبال قرار می گیرند. از طرفی برخی از این شیوه های رست برای اولین بار در آنجا به کار گرفته شده اند. از این رو بسیاری از سطوح رست با نام کشورها یا شهرهای مختلف شناخته می شوند. مانند رست ایتالیا، رست فرانسه، رست وین یا نیواورالئان.

قهوه ویتنام دارک

انواع رُست قهوه

  • رست لایت یا روشن

دانه ها به رنگ قهوه ای روشن هستند، این رست معمولاً برای انواع قهوه ملایم تر ارجحیت دارد. در این مرحله در سطح دانه ها هیچ روغنی وجود نخواهد داشت، زیرا به اندازه کافی بو داده نمی‌شوند تا روغن ها به سطح آن آغشته شوند.

  • رست مدیوم یا متوسط

دانه ها در این رست به رنگ قهوه ای متوسط هستند و دارای طعمی قوی تر و سطحی غیر روغنی می باشند. معمولاً به آن رست آمریکایی گفته می شود زیرا معمولاً در ایالات متحده ترجیح داده می شود.

  • رست مدیوم دارک

دانه ها غنی و تیره بوده، مقداری روغن روی سطح آن ها ظاهر شده و تلخی خفیفی دارند.

  • رست دارک

این رست دانه سیاه براق با سطح روغنی و تلخی برجسته تولید می‌کند. هرچه رست تیره تر باشد، اسیدیته کمتری در نوشیدنی قهوه ظاهر می گردد.

برای خرید انواع قهوه ویتنام دارک به صورت عمده و با قیمت ارزان می توانید با همکاران ما در واحد فروش تماس بگیرید.

جهت خرید و فروش محصولات میتوانید با ما در ارتباط باشید.
مشاور فروش:
حمید حسینی: 09120602986
آدرس کانال: vernafood@
آدرس وبسایت شرکت: www.vernafood.com
آدرس کارخانه: تهران-ملارد-شهرک صنعتی
شماره تماس: 02128421287

مطلب پیشنهادی

قهوه غلیظ

مرکز پخش قهوه غلیظ ارزان قیمت

قهوه غلیظ در واقع به قهوه‌ای گفته می‌شود که از نظر طعمی سنگین و قوی …