Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 22 in /home/arjftzul/domains/artincoffee.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985 بازار فروش دانه‌ قهوه‌ مکزیک - قهوه آرتین

بازار فروش دانه‌ قهوه‌ مکزیک

دانه قهوه‌ مکزیک اغلب از نوع عربیکا است و به دلیل داشتن مرز مشترک با ایالات متحده بزرگترین صادرکننده‌ی دانه‌ی قهوه به آمریکای شمالی به حساب می‌آید.تاریخ کشت قهوه در مکزیک همچون دیگر کشورهای آمریکای لاتین به قرن نوزدهم برمی‌گردد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

دانه قهوه‌ مکزیک در همه مناطق مشابه هم نیست. اغلب کشتزارهای قهوه‌ی مکزیک در نواحی جنوبی و در کرانه‌ی اقیانوس آرام واقع شده‌اند. اما کیفیت دانه‌های قهوه‌ی کشت شده در اوکساکان پلوماس(Oaxacan Plumas) با دانه‌های قهوه‌ی مناطق جنوبی نظیر چیاپاس(Chiapas) بسیار متفاوتند.

دانه قهوه مکزیک

قهوه‌ی منطقه‌ی چیاپاس به دلیل همجواری با مرز کشور گواتمالا از خواص مشابه قهوه‌ی گواتمالا برخوردار است.

دانه‌ی قهوه‌ی مکزیک اسیدیتی متعادلی دارد و از نظر اندازه چندان درشت نیست. همچنین از رایحه‌ی آجیلی و گاهی شکلاتی برخوردار است. تولیدکنندگان قهوه در مکزیک دانه‌های قهوه را معمولا به روش شسته یا خیس فرآوری می‌کنند.

منطقه‌ی چیاپاس به دلیل شرایط اقلیمی مرطوب استوایی برای کشت قهوه بسیار مناسب است. قهوه‌ی چیاپاس با رایحه‌ی دلپذیر، اسیدیتی بالا و اندازه‌ی نه چندان درشت شناخته می‌شود.

دانه قهوه مکزیک

بهترین دانه‌های قهوه‌ی چیاپاس در مناطق کوهستانی این ایالت در مرز با گواتمالا به کشت می‌رسند و با نام تجاری تاپاچولا(Tapachula) که نام روستایی در آن منطقه است، در بازار به فروش می‌رسند.

به خاطر وجود آتشفشان در این منطقه خاک مزارع بسیار حاصلخیز و مناسب کشت قهوه است. خاک آتشفشان باعث شده طعم و رایحه‌ی قهوه‌ی تاپاچولا بسیار دلپذیرتر شود. گفته می‌شود قهوه‌ی چیاپاس اصلی‌ترین رقیب قهوه‌ی گواتمالا است.

هم اکنون بیش از 2 میلیون مکزیکی به کشت قهوه مشغولند. نزدیک به 75 درصد قهوه‌کاران مکزیکی در مزارعی با مساحت کمتر از 2 هکتار کار می‌کنند و 25 درصد باقیمانده در مزارع پهناورتر به تولید و کشت قهوه اشتغال دارند.

دانه قهوه مکزیک

نزدیک به 30 درصد قهوه‌ی مکزیک را کشاورزان خرد که در مزارع با مساحت کمتر از 2 هکتار مشغول کار هستند، تولید می‌کنند.

طی دهه‌ی 1980 میلادی قهوه به سودآورترین محصول صادراتی کشور مکزیک تبدیل شد. در سال 1985 کشاورزان مکزیکی 4.9 میلیون کیسه‌ی 60 کیلوگرمی قهوه تولید و در مجموع درآمدی نزدیک به 882 میلیون دلار از طریق صادرات قهوه کسب کردند.

از آن موقع تا کنون تولید قهوه در مکزیک بین 5.6 میلیون تا 4.4 میلیون کیسه نوسان داشته است. با افزایش قیمت جهانی قهوه در سال 1988 دولت مکزیک با اعطای تسهیلات و اعتبارات در صدد برآمد تا کشاورزان به افزایش تولید قهوه تشویق کند.

 

دانه قهوه مکزیک

انواع دانه قهوه مکزیک

آلتورا (Altura) بهترین نوع قهوه‌ی مکزیک به حساب می‌آید. آلتورا به معنی «ارتفاع بلند» است. در واقع به میزانی که مزارع قهوه در ارتفاع بالاتری از دریا قرار گرفته باشند، قهوه‌ی با کیفیت بهتری هم در این مزارع به ثمر می‌رسد. قهوه‌ی آلتورا مکزیک جز بهترین قهوه‌های قاره‌ی آمریکا به حساب می‌آید.

بهترین دانه‌های قهوه‌ی مکزیک در مناطق چیاپاس(Chiapas)، اوکساکا(Oaxaca)، پوئبلا(Puebla) و وراکروز(Veracruz) به دست می‌آیند. فرش روست کافی(Fresh Roasted Coffee)، دانسینگ مون کافی(Dancing Moon Coffee)، کافی بین دیرکت(Coffee Bean Direkt)، وولکانیکا(Volcanica) و کافه لا سلوا(Café La Selva) از بهترین برندهای قهوه‌ی مکزیک به شمار می‌روند.

در حال حاضر دانه قهوه مکزیک یکی از گرانترین دانه های قهوه و همچنین یکی از محبوب ترین قهوه های موجود در کشور ایران نیز محسوب می شود که بالطبع کیفیت خوب این قهوه گران تر بودن قیمت آن را تا حدودی توجیه پذیر می نماید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما