Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 26 in /home/arjftzul/domains/artincoffee.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985 دانه قهوه جاوه - قهوه آرتین

دانه قهوه جاوه

دانه قهوه جاوه هم از نوع عربیکاست و هم از نوع روبوستا، بدین معنا که در جاوه هر دو نوع دانه قهوه عربیکا و دانه قهوه روبوستا کشت می شود. کشاورزان جاوایی دانه‌ قهوه را به روش شسته(خیس) فرآوری می‌کنند. اولین بار هلندی‌ها دانه‌ی گیاه قهوه را به جزیره‌ی جاوه در اندونزی وارد کردند. از قرن هفدهم تا کنون کاشت و صادرات دانه قهوه جاوه ادامه داشته است. البته سیستم کشاورزی و کشت دانه قهوه جاوه در گذر زمان به طرز قابل توجهی تغییر کرده است. اکثر مزارع قهوه در قسمت شرقی جزیره‌ی جاوه و نزدیک به نواحی آتشفشانی ایجن(ijen) و در ارتفاع حدود 1400 متری واقع شده‌اند.

دانه قهوه جاوه

عطر و طعم دانه قهوه جاوه

قهوه‌ جاوه رایحه‌ی آجیلی دارد و در طعم‌های مختلف به تولید می‌رسد. این قهوه معمولا در طعم‌های شیرین، آجیلی، مالتی و شکلاتی یافت می‌شود. اسیدیتی قهوه‌ی جاوه بالا است. جزیره‌ی جاوه تنها به کشت گسترده‌ی قهوه مشهور نیست. بلکه از دیرباز به دلیل آب و هوای گرم دوست داشتنی استوایی و مناظر طبیعی بی‌نظیرش مقصد گردشگرانی از سراسر جهان بوده است. دانه‌ی مرغوب قهوه‌ جاوه به نسبت سنگین و از نظر اندازه درشت است. با این حال در مقایسه با سایر قهوه‌های اندونزی سبک‌تر و ملایم‌تر است و اسیدیتی پایین‌تری دارد. البته قهوه‌ی جاوا به طور کلی ته مزه‌ی شیرین، ملایم و دلپذیری از خود در کام شما به جا می‌گذارد.

مرغوب ترین دانه قهوه جاوه

مرغوب‌ترین قهوه‌های تولید جاوه در مزارع واقع در مناطقی به کشت می‌رسند که طی قرن هجدهم جزو قلمرو دولت هلند به حساب می‌آمدند. پهناورترین مناطق قهوه‌کاری جزیره‌ی جاوه مساحتی بیش از چهار هزار هکتار را در بر می‌گیرند و شامل نواحی جامپیت(Djampit)، بلاوان(Blawan)، پانکوئر(Pancoer) و کایوماس(Kayumas) می‌شوند. کشت قهوه‌ در جاوه به قرن هفدهم باز می‌گردد و از سه قرن پیش تا کنون اغلب مردم جهان با طعم و رایحه‌ی قهوه‌ی جاوه آشنایی دارند. پس از برداشت میوه‌های قهوه، عملیات تخمیر و شستشوی قهوه جهت جداسازی پوسته‌ی میوه و فرآوری دانه‌ی قهوه آغاز می‌شود.

دانه قهوه جاوه

چرخه کشت دانه قهوه در جاوه از عربیکا تا روبوستا

در طول دهه‌ی 1880 میلادی در حالی که جزیره‌ی جاوه بزرگترین تولیدکننده‌ی دانه‌ی قهوه در جهان به حساب می‌آمد، شیوع یک آفت خطرناک بخش زیادی از محصولات کشاورزی جاوه را نابود کرد. در زمان شیوع آفت اکثریت قهوه‌ی جاوه از نوع عربیکا بود. هلندی‌ها از آن پس اقدام به کشت قهوه‌ی لیبریکا و سپس روبوستا نمودند. به این دلیل که قهوه‌ی روبوستا مقاومت بیشتری در مقابله به آفات از خود نشان می‌دهد. البته آنان از این موضوع که قهوه‌ی نوع روبوستا به لحاظ طعم، رایحه و کیفیت در درجه‌ی پایین‌تری نسبت به قهوه‌ی عربیکا قرار دارد، آگاهی داشتند. با این حال بیشتر قهوه‌ی صادراتی جاوه به کانادا و ایالات متحده از نوع عربیکاست و قیمت بسیار بالاتری دارد.دانه قهوه جاوه

فرآوری دانه قهوه به شیوه مونسونینگ

در مورد دانه قهوه جاوه ذکر این نکته جالب به نظر می‌رسد. بعضی از انواع دانه‌های قهوه جاوه را طی فرآیندی به نام مونسونینگ (monsooning) فرآوری می‌کنند. این فرآیند نزدیک به دو تا سه سال به طول می‌انجامد. طی این فرآیند دانه‌ی سبز قهوه را در فصول بارانی سال در معرض هوای مرطوب و گرم قرار می‌دهند. در پایان دانه‌های قهوه تغییر رنگ می‌دهند و به رنگ قهوه‌ای در می‌آیند. طی فرآیند مونسونینگ اسیدیتی قهوه بسیار کاهش می‌یابد و طعم آن شیرین‌تر می‌شود. قهوه‌ی فرآوری شده طی فرآیند مونسونینگ با عناوین old java coffee  یا old government coffee در بازار به فروش می‌رسد.

خرید قهوه جاوه روبوستا را می توانید از طریق این سایت به قیمت بسیار مناسب و مقرون به صرفه انجام دهید.

  • تبلیغات:
    1. سفارش قهوه ترک عمده
    2. اطلاع از قیمت عمده قهوه خارجی در بازار
    3. فروش انواع قهوه با قیمت بسیار ارزان
    4. تشخیص قهوه اصل از غیراصل

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما