Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 55 in /home/arjftzul/domains/artincoffee.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 985 پخش دانه قهوه اتیوپی به صورت عمده - قهوه آرتین

پخش دانه قهوه اتیوپی به صورت عمده

اتیوپی خاستگاه ابتدایی قهوه عربیکا به حساب می‌آید. امروزه همچنان پخش دانه قهوه اتیوپی در جهان بسیار رایج است. قهوه اتیوپی از نوع قهوه عربیکا مرغوب است.

قهوه اتیوپی نمونه عالی یک قهوه آفریقایی است و طعمی بسیار خالص دارد.

پخش دانه قهوه

پخش دانه قهوه اتیوپی

ما به عنوان پخش‌کننده مستقیم قهوه اتیوپی در ایران فعالیت می‌کنیم.

این شرکت پخش همه‌ی انواع محصول قهوه را به صورت مستقیم به دست مشتریان می‌رساند.

در ضمن همه سفارش‌های خرید به صورت عمده است.

خریداران در تنوع محصولات جهت سفارش و همچنین حجم خرید هیچ محدودیتی نخواهند داشت.

چون این محصول، متقاضیان بسیار زیادی از سراسر کشور دارد، بنابراین پخش دانه قهوه اتیوپی در این شرکت بسیار بالاست.

چون قهوه اتیوپی جزو مرغوب‌ترین قهوه عربیکای آفریقایی است.

شما می‌توانید هر گونه اطلاعات تخصصی لازم را از تیم فروش دریافت نمایید.

در ضمن خریداران عمده قهوه از هر مقصدی در کشور می‌توانند سفارش‌های خود را ثبت نمایند.

پخش دانه قهوه اتیوپی

تولید عمده قهوه در اتیوپی

تولید قهوه اتیوپی تاریخچه‌ای بسیار طولانی دارد که به چندین قرن قبل بازمی‌گردد.

قهوه عربیکا در کشور اتیوپی ریشه دارد.

محصول قهوه در نواحی مختلفی از این کشور کشت می‌شود.

قهوه اتیوپی تنها نسبتی حدود 3 درصد از تولید قهوه جهان را در اختیار دارد.

قهوه برای اقتصاد کشور اتیوپی حائز اهمیت بسیاری است.

تقریبا حدود 15 میلیون نفر در این کشور از طریق صنایع و مشاغل وابسته به کشت قهوه ارتزاق روزی می‌کنند.

پخش دانه قهوه اتیوپی بر اساس نوع منطقه و گرید آن صورت می‌پذیرد.

پخش دانه قهوه اتیوپی

عرضه انواع قهوه اتیوپی

پخش دانه قهوه اتیوپی به صورت عمده بر حسب نوع مناطق تحت کشت است:

  • قهوه سیدامو اتیوپی (Sidamo)
  • قهوه یرگاچف اتیوپی (Yirgacheffe)
  • قهوه هرر اتیوپی (Harar)

قهوه سیدامو ترکیب طعمی متعادلی شامل ته‌مزه‌های میوه‌ای و با اسیدیتی بالا از خود نشان می‌دهد.

مزارع قهوه سیدامو اتیوپی در ارتفاعات 1500 تا 2000 متر از سطح دریا قرار دارند.

قهوه منطقه یرگاچف نیز در ارتفاعات بالا به کشت می‌رسد. قهوه یرگاچف به هر دو روش طبیعی و شسته فرآوری می‌شود.

این دانه قهوه نیز طعمی ترکیبی دارد. ترکیبی از طعم‌های گلی و ته‌مزه‌ی مشابه مرکبات از قهوه یرگاچف قابل تشخیص است.

البته قهوه یرگاچف که به روش طبیعی کشت شده قدری ته‌مزه‌ی آجیلی و شکلاتی هم دارد.

قهوه هرر اتیوپی در ارتفاعات شرقی این کشور کشت می‌شود.

قهوه هرر به عنوان یکی از قدیمی‌ترین انواع دانه قهوه به خاطر طعم ممتاز شرابی‌اش شناخته می‌شود.

قهوه هرر بادی کامل است و اسیدیتی متوسطی دارد.

این قهوه چون کاملا به روش دستچین فرآوری می‌شود، با دقت کامل گریدبندی شده است.

پخش دانه قهوه اتیوپی

توزیع قهوه اتیوپی برند

پخش دانه قهوه اتیوپی در این شرکت  تنها محدود به فروش فله‌ای نیست.

انواع برند این قهوه نیز به فروش می‌رسد.

تعدادی شرکت‌های تولید قهوه اروپایی و آمریکایی سرمایه‌گذاری‌های زیادی در صنعت قهوه اتیوپی انجام داده‌اند.

بنابراین خریداران مطمئن باشند با سفارش این محصول یکی از مرغوب‌ترین انواع قهوه را تهیه خواهند کرد.

دو برند اصلی دانه قهوه اتیوپی که در این شرکت عرضه می‌شود:

  • قهوه استارباکس
  • قهوه ایلی

استارباکس عرضه‌کننده بهترین ترکیب قهوه اتیوپی با طعم‌های ادویه‌ای و گلی‌مانند است.

قهوه اتیوپی استارباکس به روش شسته فرآوری شده است. همچنین رست این قهوه نیز مدیوم است.

ایلی نیز دانه قهوه اتیوپی 100 عربیکا که رایحه‌ی ملایم گل یاسمن و ته‌مزه‌ی مرکبات دارند، تولید می‌کنند.

این دو شرکت به صورت مستقیم با کشاورزان مناطق یرگاچف، سیدامو و هرر در تولید قهوه همکاریهای تخصصی دارند.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما